Recunoaştere internaţională pentru Rovitex!

Jun 25, 2012

Premiile Superbrands au fost acordate în două categorii pentru Rovitex Homedeco Group. Rovitex este cunoscut şi apreciat pe piaţa de textile interioare din Europa, fapt pentru care i-a fost acordat premiul Business Superbrands, iar pentru relansarea mărcii Gardénia, un brand cu o tradiţie de peste 100 ani în Europa Centrală, Rovitex a obţinut premiul Superbrands în categoria marcă Superbrands pentru consumatori finali.


Premiile au fost preluate în 13. iunie 2012 în Centrul Cultural Zsolnay din Pécs, de către directorul executiv al concernului Rovitex, domnul Norbert Romeisz.
Merită să ştiţi că acest premiu se acordă pe baza de evaluare printr-un comitet independent, şi nici nominalizare, nici  înregistrare nu este posibilă în vederea obţinerii acestui premiu.

Acest comitet de evaluare este stabilit de către Superbrands, care operează conform unor principii uniforme de evaluare la nivel global, în 88 de ţări. În Ungaria, cca. 100.000 de mărci au fost analizate, şi doar 300 au primit o recunoaştere – dintre care 2 revin firmei Rovitex.Domnul György Kövesdi, reprezentantul Superbrands din Ungaria, a declarat: „Rovitex joacă un rol deosebit de important deja de 16 ani pe piaţa de textile interioare din Ungaria, rezultatele firmei precum şi planurile de dezvoltare i-a permis să faca parte de acum înainte din clubul de elită a firmelor deţinătoare unui premiu Superbrands”. Dl. Kövesdi a mai afirmat: „ Brandul Gardénia, relansat de Rovitex, este nu doar echivalentul unei mărci cunoscute, valori tradiţionale şi preţuri avantajoase, ci este apreciat de către consumatori pentru calitatea superioară şi designul modern, aşadar nu s-a pus întrebarea, dacă merită acest premiu Superbrands.

Concernul Rovitex a fost înfiinţat în 1996, cu scopul bine stabilit de a deveni un actor decisiv pe piaţa de textile interioare, prin articole de înaltă calitate precum şi prin prestarea unor servicii la un standard ridicat. Rovitex operează stabil de 16 ani în Ungaria, fiind prezent cu filiale în alte 6 ţări europene, devenid unul dintre cei mai importanţi actori în domeniul textilelor în regiune.
Compania a cumpărat anul trecut şi a relansat pe piaţa marca Gardénia, un brand renumit cu o tradiţie de peste 100 ani. După lansarea din 2011, colecţia Gardénia poate fi găsită deja în 160 de magazine de specialitate, dar în cursul anului trecut concernul Rovitex a mai finalizat şi alte proiecte de dezvoltare, dintre care amintim doar realizarea unui nou departament, cu serviciu pentru clienţi şi depozit separat, aşadar partenerii noştri pot comanda de la noi nu doar textile pentru casă ci şi articole wall-deco (tapet, autocolante pentru perete, folii decorative) ci şi accesorii pentru baie şi bucătărie.

ultimele
ştiri

Noua sectie de productie  Rovitex a fost inaugurata la Pécs in data de 30. Septembrie 2014.

Oct 01, 2014

Noua sectie de productie Rovitex a fost inaugurata la Pécs in data de 30. Septembrie 2014.

Evenimentul a fost in centrul atentiei mass media, peste 40 de jurnalisti invitati au participat la ceremonia de inaugurare, reprezentand atat media locala cat si cea nationala.

Prezentarea noilor colectii de toamna in Romania

Sep 18, 2014

Prezentarea noilor colectii de toamna in Romania

In 11. Septembrie la Bucuresti, in 13. Septembrie la Sibiu am tinut doua targuri de prezentare, unde am prezentat ultimele noutati din colectiile Rovitex si Gardenia.

Gardenia – debut de mare succes în Londra!

May 20, 2014

Gardenia – debut de mare succes în Londra!

Hotelympia, cel mai mare târg cu specific hotelier ale insulelor britanice a avut loc între 28 aprilie și 1 mai. În 2014 au expus peste 700 de companii în centrul expozițional ExCel, printre care şi ROVITEX cu marca ei Gardenia.

A fost depusă piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX

Apr 18, 2013

A fost depusă piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX

17 aprilie 2013, ora  11:00: In cadru ceremonial a fost depusa piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX, ce contine – pe o suprafata totala de aproape 4.000 m² și un centru logistic ultramodern al ROVITEX. Investiția depășește 700 de milioane HUF (cca. 2,5 milioane de euro), resursele societății fiind...