Rasch Just me! 2014

Jan 31, 2013

Nou an, nou trend, nou punct de vedere… a fost publicat noul catalog din bilblioteca Rasch!Just me! 2014 -  noul tapet din hartie-din colectia Rasch

Lumea mea proprie, care este deschisa tuturor: viata este prea scurta ca sa pierdem chiar si un singur zambet!

 

 

RaschRaschRasch

 

Stilul de viata „pur si simplu superba” cel mai usor, cel mai repede si cel mai ieftin poate fi realizat cu noul Rasch Just me! Atmosfera vesela radiaza de pe pereti: culorile si formele combina spatiul, si indica faptul ca si intr-un spatiu mic se poate trai in stil mare.

 

Colectia noua pentru a obtine un efect puternic, contine culori si designuri puternice, forme geometrice repetitive, care ne inspira constiinta si ne incanta sufletul in acelasi timp. Folosirea indrezneata a culorilor pastel da o noua interpretare mottoului op art „spatiul de locuit nu este muzeu”. Secventele in miscare si efectele vizuale folosite, si combinatiile de culori folosite – ca rosu-pink-portocaliu, sau negru-galben, creaza o nota personala.

 

Dupa moda alb-negru din anii 80, sau designul substil din anii 90, acestea nu sunt doar forme rotunde din lumea plastica: modelele mari si combinatiile de culori vii, recreaza libertatea si bucuria anilor hippi, in zilele noastre. Totodata nu imita anii 60, ci exprima un concept nou de individualitate. Aici gusturile individuale devin usor parte integranta a peretilor.

 

Aceasta colectie de tapet usureaza tuturor instinctul decorativ: „culorile in sine nu sunt nimic”- spune Hans Ultee, designerul de culori olandez. „Cu acestea trebuie sa si faci ceva.” Si aceasta colectie „face ceva cu culorile”: pe hartie, cu veselie. De aceea „viata pur si simplu superba” pentru toata lumea este disponibila. Just me!... pentru toti!


Comandatai catalogul Just me! 2014 printre primii – colegii nostri va stau la dispozitie si asteapta solicitarile Dumneavoastra.


Nu ezitati sa ne contactati:


tunde.farkas@rovitex.com 0733-670-957

sorin.solomon@rovitex.com 0733-670-956

 

 

Echipa Rovitex

 

 

 

 

 

 

ultimele
ştiri

Noua sectie de productie  Rovitex a fost inaugurata la Pécs in data de 30. Septembrie 2014.

Oct 01, 2014

Noua sectie de productie Rovitex a fost inaugurata la Pécs in data de 30. Septembrie 2014.

Evenimentul a fost in centrul atentiei mass media, peste 40 de jurnalisti invitati au participat la ceremonia de inaugurare, reprezentand atat media locala cat si cea nationala.

Prezentarea noilor colectii de toamna in Romania

Sep 18, 2014

Prezentarea noilor colectii de toamna in Romania

In 11. Septembrie la Bucuresti, in 13. Septembrie la Sibiu am tinut doua targuri de prezentare, unde am prezentat ultimele noutati din colectiile Rovitex si Gardenia.

Gardenia – debut de mare succes în Londra!

May 20, 2014

Gardenia – debut de mare succes în Londra!

Hotelympia, cel mai mare târg cu specific hotelier ale insulelor britanice a avut loc între 28 aprilie și 1 mai. În 2014 au expus peste 700 de companii în centrul expozițional ExCel, printre care şi ROVITEX cu marca ei Gardenia.

A fost depusă piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX

Apr 18, 2013

A fost depusă piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX

17 aprilie 2013, ora  11:00: In cadru ceremonial a fost depusa piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX, ce contine – pe o suprafata totala de aproape 4.000 m² și un centru logistic ultramodern al ROVITEX. Investiția depășește 700 de milioane HUF (cca. 2,5 milioane de euro), resursele societății fiind...