Cea mai renumita expozitie de perdele si textile interioare din Europa

Feb 03, 2012

Heimtextil 2012


Rovitex Homedeco Group  a participat anul acesta pentru a sasea oara consecutiv la expozitia internationala de perdele si textile interioare Heimtextil din Frankfurt, Germania. Am profitat de ocazia extraordinara de a mari numarul partenerilor, cu care colaboram respectiv de a mentine bunele relatii de afaceri cu partenerii deja existenti. Si in acest an am constatat un numar foarte ridicat de vizitatori la standul nostru, din 34 tari diferite.
Anul acesta au avut un succes enorm perdelele si draperiile din colectia noua. Exponatele din gama exclusiva „Galant Gardinen” au atras atentia vizitatorilor inca de la distanta, in felul acesta standul nostru fiind vizitat de multi vizitatori interesati. Piata a primit cu mult interes si a apreciat noile perdele si draperii din colectia jubilara Gardénia, marca ce a implinit anul trecut 100 de ani, aceasta colectie combinand inalta calitate obisnuita cu o gama diversificata de materiale si modele.
Un succes mare au consemnat si articolele cu valoare adaugata, confectionate de catre Rovitex, precum si stofele interesante.
O reusita deosebita pentru Rovitex este faptul ca firma noastra a fost reprezentata de 11 articole in Trend Forum, fiind unica firma din Romania, resp. 2012 fiind deja al treilea an, ca fiind prezenta la Trend Forum ca unica firma din Ungaria. Spre marea noastra bucurie, nu numai mai multi clienti, ci si foarte multi reprezentati ai presei internationale ne-au onorat cu vizita lor la standul nostru.
Multumim tuturor  celor care n-au vizitat la Heimtextil, si speram, ca ne revedem si in anul viitor!

ultimele
ştiri

Noua sectie de productie  Rovitex a fost inaugurata la Pécs in data de 30. Septembrie 2014.

Oct 01, 2014

Noua sectie de productie Rovitex a fost inaugurata la Pécs in data de 30. Septembrie 2014.

Evenimentul a fost in centrul atentiei mass media, peste 40 de jurnalisti invitati au participat la ceremonia de inaugurare, reprezentand atat media locala cat si cea nationala.

Prezentarea noilor colectii de toamna in Romania

Sep 18, 2014

Prezentarea noilor colectii de toamna in Romania

In 11. Septembrie la Bucuresti, in 13. Septembrie la Sibiu am tinut doua targuri de prezentare, unde am prezentat ultimele noutati din colectiile Rovitex si Gardenia.

Gardenia – debut de mare succes în Londra!

May 20, 2014

Gardenia – debut de mare succes în Londra!

Hotelympia, cel mai mare târg cu specific hotelier ale insulelor britanice a avut loc între 28 aprilie și 1 mai. În 2014 au expus peste 700 de companii în centrul expozițional ExCel, printre care şi ROVITEX cu marca ei Gardenia.

A fost depusă piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX

Apr 18, 2013

A fost depusă piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX

17 aprilie 2013, ora  11:00: In cadru ceremonial a fost depusa piatra de temelie a noii fabrici ROVITEX, ce contine – pe o suprafata totala de aproape 4.000 m² și un centru logistic ultramodern al ROVITEX. Investiția depășește 700 de milioane HUF (cca. 2,5 milioane de euro), resursele societății fiind...