CONDIȚII DE UTILIZARE

Accesând paginile portalului rovitex.ro (inclusiv anumite ), sunteți de acord cu condițiile de mai jos, chiar și în cazul în care nu sunteți utilizator înregistrat sau abonat al  unui serviciu oferit:


·    Conţinutul portalului Rovitex reprezintă proprietatea intelectuală a Rovitex Homedeco Group
·    ROVITEX îşi rezervă toate drepturile asupra acestor pagini, indiferent de pagina de metoda, tehnica de copiere sau/şi difuzare. Conţinutul şi realizarea paginilor web sunt protejate de legile naţionale şi internaţionale în vigoare.
·    fără acordul prealabil al editorului este interzisă prelucrarea şi vânzarea parţială sau integrală a paginilor (text, grafici, fotografii, audio sau video, structura de date, structura, procedeu, program, etc). La unele părţi ale paginii aveţi dreptul - strict pentru uz personal - să le salvaţi pe hard-disk sau să le printaţi, dar nici în acest caz nu se obţine dreptul de reproducere, difuzare, salvare în baze de date, download sau comercializare al acestor fişiere reproduse.
·    Paginile Rovitex stau în mod integral, împreună cu reclamele şi publicităţile, sub protecţia legii dreptului de autor, este interzisă publicarea sau difuzarea chiar parţială a conţinutului acestora.